Fotografie Nunta – Botez2019-08-25T10:56:38+00:00

Fotograf de nunta

La orice eveniment important este nevoie de un fotograf profesionist, cat si de un cameraman care sa capteze imaginile de la cea mai importanta zi din viata unui cuplu. Avem de asemenea o oferta pentru fotograf de nunta special pentru tinerii insuratei. Ne puteti trimite cererea de pe pagina de contact, unde veti primi o oferta personalizata pentru fotograf de nunta.
Calitatea imaginii consta in prelucrarea fotografiilor unde folosim obiectivul foto nunta pentru a scoate in evidenta cele mai importante momente din timpul desfasurarii cununiei civile pana la finalizarea acesteia. La o sedinta foto nunta nu inseamna doar imagine captata printr-un obiectiv, ci si o amintire de colectie splendida. Cateva atuuri: calmul, rabdarea si gestionarea atenta a timpului acordat corespunzator fiecarui client in parte.

fotograf nunta

DE CE NOI, TAC-PAC MEDIA?
FOTOGRAF DE NUNTA

fotograf nunta

Suntem o echipa ce isi propune sa creeze mereu ceva diferitcreativ si inovativ.
In acest sens ne-am unit si am creat Tac Pac Media. Suntem din Deva, Romania dar deschisi de a calatori in toata tara si in lume pentru a captura si a organiza momente speciale. Facem tot ce tine de fotografie si videografie intr-un stil unic si profesionist. Ne focusam in special pe nuntievenimente si promotii.

Iti doresti ceva deosebit pentru nunta ta?

Va multumim pentru vizita si pentru timpul acordat paginii noastre! Daca v-au placut fotografiile realizate de noi si vreti sa colaboram, nu ezitati sa ne scrieti. Suntem din Deva, insa ne putem deplasa oriunde in tara sau in strainatate.
Stim ca organizarea unui eveniment implica mult efort. De aceea ne dorim sa aflam cat mai multe despre voi pentru a imortaliza cele mai pretioase amintiri. Fiecare eveniment este unic in felul lui, iar noua ne place sa il surprindem intr-un mod natural si personal.
Contactati-ne pentru a realiza o oferta special conceputa pentru evenimentul vostru si pentru a verifica disponibilitatea zilei voastre.

Suntem prezenti pe Facebook – Tac-Pac Media