Fotografie Evenimente2019-08-25T10:58:06+00:00

Fotografie Evenimente

Fotografia de eveniment reda miscarea in toate formele si stadiile ei, de la mitinguri aviatice, concursuri automobilistice, concerte in aer liber sau curse de ciclism, pana la meciuri de echipa, tenis sau atletism. Pentru a surprinde imagini corect expuse, subiectii corect centrati si cu toata incarcatura emotionala a evenimentului, este nevoie de toata atentia si concentrarea fotografului precum si de stapanirea tehnicii fotografice la superlativ. In acest gen de fotografie, rareori primim o a doua sansa pentru o imagine remarcabila.
Esenta acestui gen, este viteza de declansare a obturatorului, ce permite inghetarea unor subiecti aflati in miscare foarte rapida. Acest lucru este posibil apeland la experienta si capacitatile noastre deprinse din aproape toate celelalte genuri foto. Un echipament foto performant ne poate ajuta mult, in sensul ca putem ridica sensibilitatea aparatului (ISO) la valori mari, fara a introduce zgomot de imagine ridicat, sau obiective luminoase ce permit diafragme deschise la nivel de 2,8 sau 1,8, spre exemplu.
Din abilitatile fotografului as aminti posibilitataea de a tine in cadru un timp cat mai indelungat subiecti cu viteza mare de deplasare sau miscare impredictibila. Focalizarea joaca de cele mai multe ori feste amatorilor si nu numai, chiar si atunci cand se focalizeaza cu aparatul setat pe AF-C (autofocus continu), sau metoda mai rafinata, de a focusa la punct fix si a astepta subiectul sa intra in profunzimea de camp a obiectivului, setat pentru o anumita situatie, intuind dezvoltarea dinamicii.
Beneficiarii acestor gen de imagini sunt publicatile sportive, tiparite sau online, precum si agentiile de publicitate. Daca sunteti unul dintre acestia, si doriti sa aveti imagini bune de la astfel de evenimente, apelati cu incredere la serviciile mele.

fotograf nunta

DE CE NOI, TAC-PAC MEDIA?
FOTOGRAF DE EVENIMENTE

fotograf nunta

Suntem o echipa ce isi propune sa creeze mereu ceva diferitcreativ si inovativ.
In acest sens ne-am unit si am creat Tac Pac Media. Suntem din Deva, Romania dar deschisi de a calatori in toata tara si in lume pentru a captura si a organiza momente speciale. Facem tot ce tine de fotografie si videografie intr-un stil unic si profesionist. Ne focusam in special pe nuntievenimente si promotii.

Iti doresti ceva deosebit pentru fotografie evenimente?

Va multumim pentru vizita si pentru timpul acordat paginii noastre! Daca v-au placut fotografiile realizate de noi si vreti sa colaboram, nu ezitati sa ne scrieti. Suntem din Deva, insa ne putem deplasa oriunde in tara sau in strainatate.
Stim ca organizarea unui eveniment implica mult efort. De aceea ne dorim sa aflam cat mai multe despre voi pentru a imortaliza cele mai pretioase amintiri. Fiecare eveniment este unic in felul lui, iar noua ne place sa il surprindem intr-un mod natural si personal.
Contactati-ne pentru a realiza o oferta special conceputa pentru evenimentul vostru si pentru a verifica disponibilitatea zilei voastre.

Suntem prezenti pe Facebook – Tac-Pac Media