Punem aparatul la ochi și apăsăm declanșatorul unui blog prin care să comunicăm ideile noastre și să împărtășim impresii și informații utile pentru miri, viitori și proaspeți părinți, familii doritoare de ședințe foto, dar și pentru organizatorii de evenimente.

fotograf nunta deva

Suntem Tac Pac Media; facem tot ce ține de domeniul foto-video și iubim ceea ce facem. Suntem siguri că și tu, cititorul/ cititoarea acestor rânduri, vei ajunge să iubești ceea ce facem după ce ne vei cunoaște. Te invităm în ceea ce urmează să citești și alte rânduri inaugurale.

 

Vânători de momente speciale

 

Desigur că o imagine face cât o mie de cuvinte, doar suntem fotografi, videografi și credem în asta cu convingere, însă prin cuvinte putem oferi indicații prețioase în legătură cu munca noastră. Numai așa putem crea o conexiune de substanță cu tine și numai așa putem transmite clar-cristal tot ceea ce avem de spus.

Fotografie Nunta - Botez

Și după ani și ani de evenimente – nunți, botezuri, sedințe foto, evenimente comerciale, fotografie de prezentare, fotografie aeriană – avem multe de comunicat. Sperăm că vei continua să ne citești postările de pe acest blog, că va fi o lectură plăcută pentru tine și că rândurile de aici vor fi utile și îți vor stârni interesul.

 

Proiectul nostru de prestare de servicii de fotografie și videografie a debutat din dorința de a crea ceva mereu diferit, inovativ, și continuă cu aceeași stea călăuzitoare, spre bucuria noastră și satisfacția clienților noștri. Fiindcă dacă domeniul nostru de activitate tot ne oferă ocazia să devenim fericiți făcându-i pe clienții noștri fericiți, de ce să nu facem tot posibilul să se întâmple asta?

 

Suntem din Deva, dar mai apoi suntem din România și călătorim cu plăcere oriunde în țară și chiar în afara ei pentru a face posibilă captarea în imagini a momentelor speciale. Dacă putem glumi puțin, suntem vânători de momente speciale.

 

Remember to smile 🙂

 

Simpla prezență a unui aparat foto poate intimida anumite persoane, care fie aleg să fugă din cadru, fie se comportă ușor nenatural. La ședințele foto, protagoniștii au dificultăți în a fi relaxați și este firesc să se întâmple așa.

 

Iată de ce noi, fotografii, apelăm la câteva tehnici pentru a detensiona atmosfera și pentru a prinde în cadru autenticul, naturalul și chiar mai mult de atât – bucuria, starea de bine, celebrarea momentelor petrecute împreună.

 

Marius Peptan, fotograful și liderul Tac Pac Media, folosește în acest scop un motto personal, „remember to smile”, un fel de tic verbal dar care e folosit special pentru a transforma expresiile celor fotografiați în priviri senine, luminoase – și cât de importantă e lumina în fotografie!

 

Iar dacă vei uita asta și ne vei chema la evenimentul tău, îți vei aminti de acest îndemn exact atunci când îl vei auzi și vei zâmbi larg, din toată inima. Iar noi vom fi acolo să imortalizăm expresia ta.

 

Până data viitoare, remember to smile! 🙂